Dolar 32,4751
Euro 34,9428
Altın 2.437,44
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Hürok Mermere En Çok İhracat Yapan Fi̇rma Ödülü

KÜTAHYA’DA FAALİYET GÖSTEREN HÜROK MERMER, ‘EN ÇOK İHRACAT YAPAN FİRMA’ ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ.

Kütahya’da faaliyet gösteren Hürok Mermer, ’En çok ihracat yapan firma’ ödülüne layık görüldü.

Kurumsal Web Tasarım

Ticaret ve Sanayi Odası şehirde geçen yıl en çok ihracat yapan 10 firmayı teşekkür plaketi ile ödüllendi. Ödül alan firmalar arasında yer alan Hürok Mermer, bir süre önce dünyada yaşanan konteyner krizini gemi kiralayarak aşan kuruluş olarak dikkat çekmişti.

Ödül töreni sonrası konuşan Hürok Mermer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Olçar, “Her şey Kütahya ve Türkiye için” dedi.

Firma olarak ürünlerinin yüzde 95’i ihraç ettiklerini belirten Olçar, “Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği ’en çok ihracat yapan firma’ ödülünü aldık. Kütahyamıza ve Türkiyemize yatırım yapmak, istihdam oluşturmak ve ihracat yapmak bizim için grur vesilesi olmuştur. Bilindiği gibi, ABD’ye yaptığımız ihracatta konteyner sıkıntısı yaşanmıştı. 2 ayrı gemi ile konteyner sıkıntısını aşmıştık. Firmamızın ürünlerinin yüzde 95’i ihraç ediyoruz. Her şey Kütahya ve Türkiye için” diye konuştu.

Kemal Olçar ve 9 firmanın yetkilileri ödüllerini Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç’ın elinden aldı.(EFE-)

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.