Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Az Bulutlu
Afyon
12°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Hükümlü Anneleri̇n Çocukları İçi̇n Anaokulu Yapılıyor

AFYONKARAHİSAR KADIN AÇIK CEZA İNFAZ KURUMUNDA KALAN HÜKÜMLÜ ANNELERİN ÇOCUKLARININ YARARLANACAĞI ANAOKULUNUN TEMELİ ATILDI.

Afyonkarahisar Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumunda kalan hükümlü annelerin çocuklarının yararlanacağı anaokulunun temeli atıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumunda Anaokulu Projesi’nin temel atma törenine ve Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bahçesi Projesi’nin protokolüne katıldı.

Vali Yiğitbaşı, Türkiye Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şubesi katkılarıyla, hükümlü annelerin yanında kalan ve çalışan personelin çocuklarının eğitimi için 2 derslikli anaokulu projesinin temellerini attı. Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Kızılay Derneği Afyonkarahisar şubesi arasında nisan ayında imzalanan protokol doğrultusunda, bahsedilen kurumların katkı, destek ve işbirliğiyle anaokulunun temel atma törenini gerçekleştirdi. Konuşması sırasında kadın ve çocukların bulunduğu duruma bakılmaksızın ülkemiz için önemini vurgulayan Vali Yiğitbaşı, şunları dile getirdi:

“Büyük ve güçlü bir Türkiye ideali için çocuklarımızı her türlü dezavantajlı durumdan korumak, kurtarmak; dezavantajlarına rağmen eğitim imkânlarından eşit bir şekilde faydalanmalarını sağlamak bizlerin devlet olarak görevidir. Bu yüzden bu çocukların eğitimlerini sürdürmelerini sağlamak bizler için çok önem arz ediyor.”

Konuşmaların ardından temel atma töreni gerçekleştirildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.