Dolar 32,2978
Euro 34,7926
Altın 2.397,07
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Açık
Afyon
20°C
Açık
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 13°C

Hotel Buklet ile Nerolinn Mucizesi

Nerolinn adını Akdeniz’in huzurunu, pozitif enerjisini, Akdeniz’e özgü turunçgiller çeşitlerinin yaydığı o mis kokusunu içeren portakal çiçeği yağı anlamına gelen Neroli’den alır.

Hotel Buklet ile Nerolinn Mucizesi
2

Nerolinn adını Akdeniz’in huzurunu, pozitif enerjisini, Akdeniz’e özgü turunçgiller çeşitlerinin yaydığı o mis kokusunu içeren portakal çiçeği yağı anlamına gelen Neroli’den alır. Antik dönem uygarlıklarının ve Anadolu’nun bilgeliğini bugüne taşıyıp modern bilimle bütünleşerek aromaterapi alanını oluşturan şifa ve pozitif enerji mucizesini insanlara ulaştırıyor.

Kurumsal Web Tasarım

Doğal bitkilerin şifası ve hoş kokulu yağları ile üretilen ürünler Hotel Buklet aracılığı ile insanların ihtiyaçlarına göre özenle hazırlanıyor. Dünyanın ve Türkiye’nin her yerinden toplanan bitkilerin saf özleri ile sağlıklı yaşam için şifa ve enerji kaynağı oluyor.

Hotel Buklet Malzemeleri

Özgün ürün özellikleri ile fark yaratan avantajlı üretim özgürlüğü ile Nerolinn sitesi,Sağlık Bakanlığı üretim izni ve helal sertifikası ile Hotel Buklet malzemeleri yanı sıra spa için gerekli olan vücut peeling, çeşitli doğal bitki özlerinden oluşan yağlar ve maskeler ile masaj evrenine de doğallık getirmiştir.

Sürekli olarak tüm insan ihtiyaçlarına hitap etmek için kendini geliştiren ve müşterilerin taleplerine hızlı bir şekilde cevap veren hizmet anlayışı ile sağlam bir kuruluştur.

Nerolinn Dünyanın En İyi Bitki Karışımları

Büyük bir inançla doğal şifanın ve pozitif enerjinin izini takip edenNerolinn sitesi, türlü şikâyetler için şifalı bitki karışımları ile çözüm bulmayı amaçlayan ilkesiyle insanların hayatlarına sağlıklı bir dokunuş yapmaktadır. Bağışıklık güçlendiren şifalı yağları ile sağlı yaşam için doğru bir seçenek oluşturur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.