Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 13°C
Az Bulutlu
Afyon
13°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Hıdrellez programına halk yoğun ilgi gösterdi

HIDRELLEZ PROGRAMINA HALK YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Hıdrellez programına halk yoğun ilgi gösterdi
2

Bayırköy’de gerçekleştirilen Hıdrellez programına halk yoğun ilgi gösterdi.

Kurumsal Web Tasarım

Bilecik’in Bayırköy Beldesi’nde, Belde Belediye Başkanlığı koordinesiyle hıdrellez programı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen programa halk yoğun ilgi gösterirken Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Muzaffer Sandal, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İl Müftüsü Ali Erhun ve kurum amirleri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, ilahi dinletisi, halk oyunları gösterisi ve mehteran konseri ile devam etti. Daha sonra şifalı pilav ikramında bulunuldu.

Yoğun katılımları için belde halkına ve il protokolüne teşekkürlerini ileten Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, “Beldemizde her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Hıdrellez bahar senliklerimizi, korona virüs (Covid-19) dolayısıyla, verdiğimiz, iki yıl aranın ardından çok şükür ki bu yıl yeniden birlik beraberlik içerisinde kutladık” dedi.

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ise, böyle günlerin birlik ve beraberliği güçlendirdiğine değindi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.