Dolar 32,4554
Euro 34,7460
Altın 2.423,13
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 11°C

Hi̇sarcık İlçe Müftülüğünden Tecrübe Paylaşımı Programı

HİSARCIK MÜFTÜLÜĞÜNDEN TECRÜBE PAYLAŞIMI PROGRAMI

Hisarcık İlçe Müftülüğü’nce 2022 eylem planı çerçevesinde din görevlilerinin emekli personelin tecrübesinden istifade edebilmesi amacıyla tecrübe paylaşımı programı düzenlendi.

Kurumsal Web Tasarım

Programda Kütahya emekli il vaizlerinden Alaaddin Özkanat yaptığı sunumunda, uzun süre hem öğretmenlik, hem vaizlik yaptığı dönemlerde dine nasıl hizmet edildiği, sıkıntılara nasıl katlanıldığı ve o sıkıntılar neticesinde bugünkü rahat, güzel, her türlü imkanın olduğu şartlara ulaşılmasına vesile olduğunu dile getirdi.

Programda, bugünkü güzel ve her türlü donanımın olduğu şartlarda hizmetin hakkını vererek daha güzel hizmet yapılması gerektiği üzerinde duruldu. Ayrıca İslam’ın daha doğru, sahih olarak anlaşılıp gençlere ulaştırılması için din görevlerinin gece gündüz demeden var güçleriyle çalışması gerektiğine vurgu yapıldı.

İlçe Müftüsü Sebahattin Akyol, güzel tecrübelerini kendileriyle paylaşan emekli il vaizi Alaaddin Özkanat’a ve programa katılan din görevlilerine teşekkür etti

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.