Dolar 32,3312
Euro 34,7699
Altın 2.388,76
BİST 10.252,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Hazır Ofis Kiralamak

Ofisler bir şirket için gerekli olan yapılara verilen isimdir. Şirketler ofislerden yönetilirler.

Hazır Ofis Kiralamak
2

Ofisler bir şirket için gerekli olan yapılara verilen isimdir. Şirketler ofislerden yönetilirler. Bir şirket kurarken veya internet ortamında çalışırken ofis ihtiyacınız oluşacaktır. Ve ofis ihtiyacınız çalışma şeklinize göre belirlenecektir.

Kurumsal Web Tasarım

Eğer fiziksel bir ofisten yürütülen bir işe sahipseniz ve sizinle birlikte bir ekip yönetiyorsanız tüm ekibinizi konumlandırabileceğiniz kapasitede ofis ihtiyacınız olacaktır. Bu ihtiyaç sizler için bir sermaye ve bir maliyet demektir. Sermayenizi bir ofise yatırmak istemiyorsanız ve maliyetlerinizi düşük tutmak istiyorsanız hazır ofis kiralamak sizler için en doğru yöntem olacaktır.

Hazır ofis kiralamak istediğinizde kaç kişilik bir ekip yönetiyorsanız bu ekibin konumlanabileceği bir ofis sahibi olabilirsiniz. Galata Business Center firması ile iletişime geçebilir ve adres olarak sizlere en uygun olan konumda bir ofis kiralayarak bu ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Sanal Ofis Kiralamak

Galata Business Center firması ofis kiralamak istediğinizde ne tür bir yapı ile çalışmak isterseniz o konseptte hizmet vermektedir. Hazır ofis ile birlikte home officce çalışanlar için sanal ofis desteği de sağlanmaktadır. Kiralayacağınız bir sanal ofis ile evden yürüttüğünüz tüm çalışmalarınız için sabit bir adres belirleyebilirsiniz. 

Toplantı Salonu Kiralamak

Galata Business Center tarafından sunulan bir diğer hizmet ise toplantı odası kiralama hizmetidir. Kaç kişilik bir toplantı salonuna ihtiyacınız olursa, kapsamlı bir salonu en uygun fiyatlarda istediğiniz

tarihler için kiralayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.