Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
16°C
Hafif Yağmurlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 20°C

Hayvan sevgisi ile büyüyorlar

ÇOCUKLARIN KONUYU PEKİŞTİRMESİNİ KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN DOĞAL YAŞAM MERKEZİ’NDEN GETİRİLEN KÖPEK VE TAVŞAN DA ÇOCUKLARDAN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.

Hayvan sevgisi ile büyüyorlar
2

Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü ’Sen de Bir Pati Sev’ projesi çerçevesinde Canan-Şükran Şeker Erken Çocukluk Eğitim Merkezi öğrencilerine hayvan sevgisi aşılandı.

Kurumsal Web Tasarım

Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün, çocuklara hayvan sevgisini aşılamak üzere gerçekleştirdiği ’Sen de Bir Pati Sev’ projesi çerçevesinde çalışmalar devam ediyor. Bugüne kadar Eskişehir çapında binlerce öğrenciye ulaşarak eğitim çalışması yürüten Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son olarak Canan-Şükran Şeker Erken Çocukluk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen eğitim ile çocuklara hayvan sevgisini aşıladı. Etkinlikte veteriner hekimler tarafından öğrencilere hayvan sevgisi ve Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Ayrıca sokakta hayvanlara nasıl davranılması gerektiği konusunda sunum yapılırken, şarkılar eşliğinde gerçekleştirilen taklitler de öğrencilerden ilgi gördü.

Hoşça vakit geçirilen etkinlikte çocukların konuyu pekiştirmesini kolaylaştırmak için Doğal Yaşam Merkezi’nden getirilen köpek ve tavşan da çocuklardan yoğun ilgi gördü. Programda çocuklar da ellerine aldıkları pankartlar ile sokak hayvanları için önemli mesajlar verdi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.