Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Hayırseverden çocuklara karne hediyesi

ESKİŞEHİR’DE BİR HAYIRSEVER TARAFINDAN TEMİN EDİLEN 15 ADET BİSİKLET, MAHALLE MUHTARI ARACILIĞI İLE ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ OLARAK VERİLDİ.

Hayırseverden çocuklara karne hediyesi
2

Eskişehir’de bir hayırsever tarafından temin edilen 15 adet bisiklet, mahalle muhtarı aracılığı ile çocuklara karne hediyesi olarak verildi.

Kurumsal Web Tasarım

Okulların kapanmasına sayılı gün kala Sakintepe Mahallesi’nde bulunan çocuklara erken karne hediyesi bir hayırsever tarafından verildi. Mahalle muhtarı Osman Alem ve hayırsever bir vatandaşın aldığı 15 adet bisiklet, mahalledeki çocuklara dağıtıldı. Belirlenen 15 adreste her haneye 1 adet olmak üzere dağıtılan bisikletler, küçük çocuklar için erken karne hediyesi oldu.

“İmkânımız olduğu sürece bu ve bunun gibi etkinliklere devam edeceğiz”

Mahallede yaşayanlara gelen desteklerle bu tarz hediyelerin sürekli verildiğini belirten mahalle muhtarı Osman Alem, herkesi yardım etme konusunda duyarlı olmaya davet etti. Gelen desteklerle özellikle çocukların mutluluğuna tanık olduklarını belirten Alem, şunları söyledi:

“Hayırsever bir vatandaşımız bize ulaşıp çocuklara bisiklet hediye etmek istediğini belirtti. Biz de bisikleti olmayan çocukları belirleyip her haneye 1 adet olacak şekilde dağıtımını yaptık. Mahallelimize elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Hayırseverler bize ulaştığında elimizden geldiğince bu tarz dağıtımlar yapıyoruz. Bu sefer gelen yardım çocuklar için oldu. İmkânımız olduğu sürece bu ve bunun gibi etkinliklere devam edeceğiz.”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.