Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 21°C

Hastanenin kalitesi gözler önüne serildi

HASTANENİN KALİTESİ GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ

Hastanenin kalitesi gözler önüne serildi
2

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, kalitenin geliştirilmesi ve değerlendirilmesi çerçevesinde, Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlıkta Kalite Akreditasyon ve Çalışan Hakları Daire Başkanlığı tarafından kalite değerlendirmesi yapıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Hasta ve çalışan güvenliği ile hasta ve çalışan memnuniyetinin sağlanmasını esas alan sağlıkta kalite standartları ile bu standartların uygulanmasına ilişkin usul ve esasları düzenleyen ‘Sağlıkta Kalitenin Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesine Dair Yönetmelik’ çerçevesinde düzenlenen toplantı, hastanenin konferans salonunda yapıldı. Yapılan toplantılara, Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Erhan Arıkan’ın yanı sıra değerlendirme ekibi ile hastane yönetimi ve birim sorumluları katıldı.

Toplamda iki gün süren birleşim, toplantı salonunda yapılan son değerlendirmeler ile sona ererken Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kalitesi bir kez daha gözler önüne serildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.