Dolar 32,5204
Euro 34,8681
Altın 2.435,15
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 15°C

Güverci̇n Ayağına Dolanan Çuvaldan Tırnak Makasıyla Kurtuldu

AFYONKARAHİSAR’IN SANDIKLI İLÇESİNDE AYAĞINA ÇUVAL DOLANDIĞI İÇİN UÇAMAYAN GÜVERCİN BANKA GÖREVLİSİ VE ESNAFLARIN MÜDAHALESİ İLE KURTARILDI. TIRNAK MAKASIYLA AYAĞINDAKİ ÇUVAK KESİLEN KUŞ ÖZGÜRLÜĞE KANAT ÇIRPTI.

Güverci̇n Ayağına Dolanan Çuvaldan Tırnak Makasıyla Kurtuldu
2

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde ayağına çuval dolandığı için uçamayan güvercin banka görevlisi ve esnafların müdahalesi ile kurtarıldı. Tırnak makasıyla ayağındaki çuvak kesilen kuş özgürlüğe kanat çırptı.

Kurumsal Web Tasarım

Olay, İstasyon Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ayağına çuval dolandığı için uçamadığından dolayı bir kuşun düştüğünü gören çevre sakinleri hemen olaya müdahale etti. Güvercini gören banka güvenlik görevlisi Bahtiyar Kartun güvercini yol üzerinden alarak esnaf Barış İlhan’ın dükkanına götürdü. Burada Kartun ve İlhan güvercinin ayağına dolanan çuval parçalarını keserek kuşu özgürlüğüne kavuşturdu. Çuvaldan kurtulan güvercin tekrar doğaya salındı.

Kuşun hayatını kurtaran Kartun ise “Mesai saati içeresinde ayağı çuval bağlı bir kuş düştü. Arabalar ezecekti. Hemen koştum yakaladım. Sağ olsun Barış ağabey de ‘hemen getir’ dedi. Ayağına dolanan çuvalı çıkardık. Ayağı biraz hasar görmüş tabii. Sonra kuş uçtu ve gitti” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.