Dolar 32,5044
Euro 34,9180
Altın 2.431,84
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 15°C

Güpegündüz hırsızlık girişimi cep telefonu kamerasına yansıdı

OLAYIN YAŞANDIĞI ELEKTRİK DİREĞİ VE TRAFOSU.

Güpegündüz hırsızlık girişimi cep telefonu kamerasına yansıdı
2

Eskişehir’de 2 şüphelinin güpegündüz motosiklet ile elektrik direğinden kablo çalma girişimi cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kurumsal Web Tasarım

Olay, Yeşiltepe Mahallesi’nde bulunan Sınır Sokak ile Önkuzu Sokak kesişiminde öğle saatlerinde meydana geldi. Motosiklet ile olay yerine gelen 2 şüpheli, elektrik direğinde bulunan kabloları çalmaya çalıştı. Kablonun ucunu motosikletin arkasına bağlayan şahıslar, yola doğru çekerek kopartmayı denedi. Kablonun takılmasıyla birlikte direğin altında bulunan trafo da zarar gördü. Uzun uğraşlar sonucu kabloyu sökemeyen ve olay yerinden hızla uzaklaşan şüpheliler, cep telefonu kamerasına yansıdı. Ayrıca aynı şahısların, daha öncesinde de kablonun diğer kısmını çaldıkları iddia edildi. Mahalle sakinleri ise bölgede kablo hırsızlığının sürekli yaşandığını belirterek yetkililere seslendi.

“İnsanlar mağdur oluyor”

Yaşanan hırsızlık olayları hakkında konuşan Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Meryem Kuş Açıkgöz, “Testereyi koyunlarına alıp direğe tırmanıyorlar. Direkten kesiyorlar, aşağıdan çekiyorlar, motora bağlıyorlar ve Allah’a ısmarladık. Bunun masrafı vatandaşın cebinden çıkıyor. Mahalleli tedirgin vaziyette. Hırsızın rengi, ırkı yok, herkes yapabiliyor. Mahallem adına ben rahatsızım. Herhalde ben çok zamansız muhtar oldum. Mahallede girilmedik elektrik, telekom ve internet kablosu kalmadı. Dün yine evin biri güpegündüz soyuldu. Yani burnumun dibinde bunu yapıyorlarsa bir yerde bir boşluk var demektir. Vatandaşım sıkıntılı. Yaşlı sayısı fazla olan bir mahallede yaşıyorum. İnsanlar mağdur oluyor. Kalıcı bir çözüm istiyorum” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.