Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Az Bulutlu
Afyon
24°C
Az Bulutlu
Paz 25°C
Pts 27°C
Sal 28°C
Çar 23°C

Günümüzde Aydınlatma Direklerinin Farklı Tasarımları

Günümüzde Aydınlatma Direklerinin Farklı Tasarımları
2

Geceleyin sokaklarda, caddelerde veya parklarda yürürken hoş tasarıma sahip aydınlatma direkleri herkesin dikkatini çekmektedir. Aydınlatma direklerinin fonksiyonları günümüzde oldukça fazladır. Aydınlatma görevini üstlenen bu direkler günümüzde alüminyum malzemelerden üretilmektedir. Uzunlukları 4 ila 8 metre arasında değişen bu direkler sayesinde geceleri yürüyüş yaparken kendimizi güvende hissedebiliyoruz. Palmiye Aydınlatma üretmiş olduğu aydınlatma direkleri sayesinde hem ülkemizde hem de dünya çapında önemli bir üne sahiptir. Aydınlatma direği fiyatları hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için Palmiye Aydınlatma web sitesini ziyaret etmenizde büyük faydalar bulunuyor.

Kurumsal Web Tasarım

Alüminyum Gövdeli Led Işıklara Sahip Direkler

Günümüzde aydınlatma direkleri üretilirken malzeme kalitesine özen gösteriliyor. Aydınlatma direkleri alüminyum gövdelerden ve led ışıklardan meydana geliyor. Aydınlatma direkleri bu sayede hem hafif olma özelliğine sahip oluyor hem de rüzgâr, yağmur vs. gibi dış etkenlere karşı dayanıklı bir yapıya sahip oluyorlar. Aluminyum aydınlatma direkleri tercihi yapmanız için onlarca sebep bulunuyor. Belediyeler, kurum ve kuruluşlar, bahçeli eve sahip kişiler bu aydınlatma direklerini tercih ediyorlar. Led ışıklarla donatılmış aydınlatma direkleri sayesinde geceleri hem aydınlık hem de estetik bir görünüm ortaya çıkmış oluyor.

Park ve Bahçeler için Aydınlatma Sistemleri

Aydınlatma sistemleri geceleri kendimizi güvende hissedebilmemiz için oldukça gereklidir. Aydınlatma için kullanılan direklerin boyutları değişkenlik gösterebiliyor. Park bahçe aydınlatma direkleri sayesinde geceleri yürüyüş yapabilmek ve kendinizi aynı anda güvende hissedebilmek mümkün olabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.