Dolar 32,3411
Euro 35,0201
Altın 2.321,80
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Gündüzler mahallesinde Ramazan bereketi paylaşıldı

TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANI DT. AHMET ATAÇ, GÜNDÜZLER MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLEN İFTARDA MAHALLE SAKİNLERİ İLE BULUŞTU.

Gündüzler mahallesinde Ramazan bereketi paylaşıldı
2

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Gündüzler Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftarda mahalle sakinleri ile buluştu. Başkan Ataç, “Hayat Tepebaşı’nda sloganımız, kentimizin en uzak noktasından en merkezi yerine kadar tüm ilçemiz için geçerli. Merkezi ve kırsalı ile Tepebaşı’nı daha güzel noktalara taşıyoruz” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Gündüzler Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar programında Eskişehirliler ile bir araya geldi. Tepebaşı Belediyesi Gündüzler Ek Hizmet Binası etkinlik salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Başkan Ataç’ın yanı sıra Gündüzler Mahalle Muhtarı Selim Kurnaz ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.

“Diliyorum ki bu birliktelik, her zaman devam edecek”

Buluşmada mahalle sakinlerine seslenen Başkan Ataç, “Bu güzel Ramazan akşamında Gündüzler’de sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan çok mutluyuz. Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıllardaki gibi iftar etkinlikleri düzenleyemiyoruz fakat kalplerimiz bir, bunu biliyor ve hissediyoruz. Ramazanın en sevdiğim yönü her kesimden insanımızı bir araya getiriyor olması. Bizler Tepebaşı’nda zaten daima bir aradayız. En merkezi noktadan, en uzak mahallemize kadar Tepebaşı bir bütün. Gündüzler sakinleri olarak bunu da en iyi siz biliyorsunuz. ‘Hayat Tepebaşı’nda’ sloganımız, kentimizin en uzak noktasından en merkezi yerine kadar tüm ilçemiz için geçerli. Merkezi ve kırsalı ile Tepebaşı’nı daha güzel noktalara taşıyoruz. Diliyorum ki bu birliktelik, her zaman devam edecek” sözlerini kullandı.

Gündüzler Mahallesi sakinleri de Başkan Ataç’a daima yanlarında olduğu için teşekkürlerini iletti. Başkan Ataç iftar programının ardından kahvehanede vatandaşlar ile birlikte çay içerek sohbet etti. Ataç son olarak mahalle sakinlerinden Sultan Başdoğan’ı da evinde ziyaret etti. Başkan Ataç’a Tepebaşı Belediye Meclis Üyeleri Hasan Hüseyin Bolat, Hasan Ünal, İbrahim Kökdere, Seyfettin Çalışkan, Turgut Doğandor da eşlik etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.