Dolar 32,2545
Euro 34,7906
Altın 2.403,47
BİST 10.322,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
22°C
Parçalı Bulutlu
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 13°C
Cts 13°C

Gelenek unutulmadı, balkonlar bayraklarla doldu

ESKİŞEHİRLİLER 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSUNU PENCERELERE VE BALKONLARA ASTIKLARI TÜRK BAYRAKLARIYLA YANSITTI.

Gelenek unutulmadı, balkonlar bayraklarla doldu
2

Eskişehirliler 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu pencerelere ve balkonlara astıkları Türk bayraklarıyla yansıttı.

Kurumsal Web Tasarım

Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı tarih olan ve aynı zamanda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanan bu önemli günü Eskişehir halkı unutmadı. Her sene büyük coşkuyla kutlanılan 19 Mayıs’ın yıldönümünde Eskişehirliler, balkon ve pencerelerini Türk bayraklarıyla donattı. Hem Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 103. yıldönümünü hem de bayram ruhunu yaşatmak isteyen vatandaşlar, evlerinin camlarına Türk bayraklarının yanı sıra Atatürk portresi de astı. Apartmanlarda oluşan bayrak manzaraları, görenlerin bayram ruhunu hissetmesine neden oldu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.