Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Açık
Afyon
17°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 20°C
Per 20°C

“Geleceği̇n Li̇der Ülke Türki̇yesi̇ni̇n Mi̇marları İçi̇mi̇zden Yeti̇şmeye Devam Edecek”

ÜLKÜ OCAKLARI KÜTAHYA İL BAŞKANLIĞI, BENGİSU SOSYAL TESİSLERİ’NDE DÜZENLEDİĞİ KAHVALTI PROGRAMINDA ÜNİVERSİTELİ GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ.

Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanlığı, Bengisu Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği kahvaltı programında üniversiteli gençlerle bir araya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı kahvaltı programında, başta bu sene ilk kez Kütahya’ya akademik eğitimi için gelen üniversiteli öğrencilere Kütahya’da kendilerini yalnız hissetmemelerini, Ülkü Ocakları olarak ülkenin dört bir yanından gelen her öğrenciye gönül kapılarının açık olduğu belirtildi.

Programda bir konuşma yapan Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, “Bugün burada üniversiteli genç kardeşlerimizle bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Türkiye’nin hatta ve hatta Dünyanın en büyük gençlik teşkilatı olarak Ülkü Ocaklarımıza mensup genç kardeşlerimizle ülkülerimizin peşinde çalışmak, bize heyacan vermekte, gücümüze gücümüz katmaktadır. Bugün üniversiteli ve liseli kardeşlerimizle gerçekleştirdiğimiz eğitim, kültür, sanat, teknoloji ve sosyal faaliyetler ile Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Kütahya’da da ocağımız Türk gençliğinin merkezi halindedir. Ülkü Ocakları, Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifade ettiği üzere ülkü erlerinin inancıyla, şehit ve gazilerimizin kahramanlığıyla bayraklaşmıştır. Şanlı mazimizden aldığımız ilhamla Ülkü Ocakları Genel Merkezimizin öncülüğünde bugünü ve yarını planlıyor, çalışmalarımızı; günümüzün gereksinimlerine, şartların zeminine ve gençlerimizin hem ilgi alanlarına hem de ihtiyaçlarına göre değerlendiriyoruz. Geleceğin lider ülke Türkiyesi’nin mimarları Allah’ın izniyle içimizden yetişmeye devam edecektir.Bir kez daha tüm gençliğimizi ilim ve irfan yuvası ocağımıza davet ediyorum” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.