Dolar 32,2554
Euro 35,1067
Altın 2.467,07
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 27°C

Gediz’de yol çalışmaları

GEDİZ’DE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Gediz’de yol çalışmaları
2

Kütahya’nın Gediz İlçesinde Belediye tarafından cadde ve sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürütülen, kilitli parke, bordür yol yapım ve cep otopark çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kurumsal Web Tasarım

Çalışmalar çerçevesinde Kumtaş Mahallesi, Umurbey Mahallesi, Muhipler Mahallesinde kilit parke, bordür taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, ilçe merkezinde bulunan cadde ve sokakların modern bir hale getirilmesi amacıyla yol düzenleme çalışmaları yaptıklarını söyledi.

“İlçemizin her noktasında bir çalışmamız var”

Hayata geçirdikleri yatırımlarla hızla büyüyen ve gelişen Gediz’in, Kütahya’nın en fazla nüfus artışına sahip ilçesi konumunda olduğuna dikkat çeken Başkan Akçadurak, “Gediz’in çehresini değiştirerek, artı değer katmaya devam ediyoruz. Mahallelerimizin bir yandan yeni yol ve kaldırım ihtiyaçlarını karşılarken, bir yandan da mevcut yol ve kaldırımlarımızı da bakımdan geçirip taşıt ve yaya ulaşımına uygun hale getiriyoruz” dedi.

Başkan Akçadurak; “Hızla gelişen ilçemizde yeni yerleşim yerlerinin artmasına paralel olarak yol ve kaldırım ihtiyacı da artmakta. Kaynaklarımızı etkin ve verimli bir şekilde kullanarak daha yaşanılabilir bir Gediz için çalışıyoruz.

Hemşerilerimizin daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için ilk günkü heyecanla gece gündüz demeden hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.