Dolar 32,3716
Euro 34,7107
Altın 2.391,03
BİST 10.169,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 10°C
Paz 16°C
Pts 20°C

Gediz’de tayini çıkan hakim ve savcılar için veda yemeği

GEDİZ’DE TAYİNİ ÇIKAN HAKİM VE SAVCILAR İÇİN VEDA YEMEĞİ

Gediz’de tayini çıkan hakim ve savcılar için veda yemeği
2

Kütahya’nın Gediz ilçesinde tayini çıkan hakim ve savcılara Gediz Kaymakamlığı ve protokol üyeleri tarafından veda yemeği düzenlendi.

Kurumsal Web Tasarım

Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi tarafından hazırlanan 2022 adli ve idari yarı ana kararnamesi ile Gediz’de görev yapan hakimler Zafer Tuğrul Sarıarslan’ın tayini Sivas Hakimliği’ne, hakim Seçil İhtiyar’ın Rize Pazar Hakimliğine, Hakim Emine Karadeniz’in ise tayini Malkara Hakimliği’ne çıktı. Görev yapan Cumhuriyet Savcısı Elif Sümeyye Madanoğlu’nun tayini Aksaray Ortaköy Cumhuriyet Savcılığı’na, Cumhuriyet Savcısı Elif Yağcı’nın ise tayini Çarşamba Cumhuriyet Savcılığı’na çıktı.

Gediz İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Yaşar Türker’in ise tayini Kütahya’ya çıktı.

Tayini çıkan ve kısa zaman içerisinde Gediz’den ayrılacak olan hakim, savcılar ve Jandarma Komutanı için Gediz Kaymakamı Hakan Alkan ve protokol üyeleri tarafından veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen veda yemeğinde konuşan Kaymakam Alkan, görev süresi boyunca özverili bir şekilde çalışan hakim ve savcılara teşekkür ederek yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını temenni etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.