Dolar 32,2631
Euro 35,0847
Altın 2.470,25
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 26°C
Az Bulutlu
Afyon
26°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 28°C
Sal 27°C

Gediz termal tatil köyün su kuyusu faaliyete geçti

GEDİZ TERMAL TATİL KÖYÜ İÇME SUYU İHTİYACINI KARŞILAYACAK SU KUYUSU FAALİYETE GEÇTİ

Gediz termal tatil köyün su kuyusu faaliyete geçti
2

Kütahya’nın Gediz İlçesinde Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Termal Tatil Köyü’nün içme suyu ihtiyacını daha verimli ve nitelikte karşılamak amacıyla yapılan yeni kuyuda incelemelerde bulundu.

Kurumsal Web Tasarım

İncelemelere, Başkan Akçadurak’a Belediye Meclis Üyesi Mehmet Demirtaş eşlik etti.

Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Önümüzdeki günlerde açılışını düzenleyeceğimiz Gediz Termal Tatil Köyü’nün içme suyu ihtiyacını daha verimli ve nitelikli şekilde karşılamak hem bugün hem de gelecekte de daha sağlıklı bir şekilde faydalanabilmek için yeni su kuyusu kazandırılarak faaliyete geçirildi dedi.

Başkan Akçadurak; “Abide Köyü Hamidiye Köprüsü yanında bulunan içme suyunun debisinin arttırılması için faaliyete geçirilen kuyu debisi 40 litre saniye olarak hizmete sunuldu. Yeni kazandırılan su kuyuları ile birlikte Ilıca Termal Tatil Köyümüzün su konusunda geleceğini korumak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.