Dolar 32,3195
Euro 35,0491
Altın 2.308,99
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Gediz Dayınlar İlkokulunda fidan dikim etkinliği

GEDİZ DAYINLAR İLKOKULUNDA FİDAN DİKİM ETKİNLİĞİ

Gediz Dayınlar İlkokulunda fidan dikim etkinliği
2

Gediz Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Gediz Dayınlar İlkokulu bahçesinde fidan dikim etkinliği düzenlendiği bildirildi.

Kurumsal Web Tasarım

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen fidan dikimi programına, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih Aydın, protokol mensupları, Gediz Orman İşletme Müdürlüğü personeli ve Dayınlar İlkokulu öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Sınıflarında Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih Aydın, İşletme Şefi Osman Mozka ve İşletme personeli tarafından ziyaret edilen öğrencilere ormanın, yeşilin ve doğanın insan yaşamının vazgeçilmezi olduğu, ormanları korumanın ve bir orman gönüllüsü olmanın önemi ve gelecekte daha rahat nefesler için her zaman doğa ile dost olmamız gerektiği anlatıldı.

Bilgilerin verilmesinin ardından günün hatırası olarak öğrencilere hediyeler dağıtıldı. Okul bahçesinde yapılan fidan dikim töreninde ise 55 fidan toprakla buluşturuldu. Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih Aydın, fidanların da çocuklarla birlikte büyüyeceğini ve hayata kök salacağını dile getirdi ve fidan dikerek katkı sağlayan tüm katılımcılara duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Fidan dikiminden sonra öğretmenler ve öğrenciler, dikilen fidanlara can suyu verdi ve ardından hatıra fotoğrafları çekildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.