Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Az Bulutlu
Afyon
12°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Gebelikte Diş Bakımı İçin Bursa Diş Hekimi Tavsiyeleri

Gebelikte Diş Bakımı İçin Bursa Diş Hekimi Tavsiyeleri
2

Bursa diş poliklinikler bünyesindeki doktorlar, gebelik durumu olan hastalarda hormon düzeylerindeki değişikliklere dikkat çekiyor. Mide bulantılarının olması nedeniyle  gebelik durumu boyunca çürük  ve dişeti hastalıkları görülme oranı diğer zamanlara oranla daha çok arttığını söylemektedirler. Bu neden le hamilelik süresi boyunca hamile olan her bireyin düzenli olarak Turkuaz Dent sitesini ziyaret etmelerinde fayda vardır.

Kurumsal Web Tasarım

Hamilelikteki Diş Tedavileri

Hamilelik döneminde diş ve diş etiyle ilgili tedavilerin yapılamayacağına ilişkin dair bilgiler doğru değildir. Hamilelik annenin diş kaybına ya da ağız hijyeninin kötüleşmesine neden olmamaktadır. Anne adayları hamilelikleri boyunca sürekli bir şeyler yedikleri ve ara öğünlere dikkat ettiği için düzenli diş fırçalama, ağız çalkalama, diş ipi kullanımı ve aralıklarla diş taşı temizliği gibi ağız bakımını ihmal etmedikleri sürece gebelikte diş çürüklerinin önüne geçilebilir. Aynı zamanda anne adayları doğacak olan çocukları içinde nasıl bir yol uygulaması gerektiğine dair Bursa çocuk diş doktoru bilgisine başvvurabilirler.

Bursa diş hekimi sağlık personelleri tarafından hamile olan bir bayanda eğer mevcut bir diş eti hastalığının bulunması erken doğuma sebep olabilir. Gebeliğin ilk 3 ayı ve son 3 ayı boyunca dental işlemlerin yapılması tehlike arz eder. Bu yüzden planlı bir şekilde gebelik düşünen kişiler mutlaka gebelik öncesi dental muayene yapmalıdırlar. Ağız ve diş sağlığınızı korumak için mutlaka her bir birey günde en az 2 kere dişlerini fırçalamalıdır ve 6 aylık periyotlarda diş hekimi muayenesi yaptırmalı, ağız içinde bulunan diş eksiklerinin mutlaka tamamlanması gerekir. En iyi tedavi yöntemleri için Turkuaz Dent sayfasından bilgi alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.