Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C

Gap Turu nedir?

Gap Turu nedir?
2

Güneydoğu Anadolu turu olarak ifade edilen Gap turu günümüzde her mevsim yapılan bir tur olarak ifade edilebilir. Ancak bilindiği üzere Güneydoğu şehirlerinde sıcaklık yazları biraz daha fazla hissedildiği için bu turu genel olarak ara mevsimlerde tercih etmek daha iyi olabilir.

Kurumsal Web Tasarım

Gap turu için tur şirketlerinin belirlemiş olduğu güzergah değişmektedir. Bulunmuş olunan ile yönelik olarak bu değişiklik yaşanmaktadır. Lisinya Tur bu tip turlar için gerekli tüm detayları sizler için düşünüyor. Bulunduğunuz şehir fark etmeksizin sizlerde ister Karadeniz turu isterseniz diğer turları düşünebilirsiniz.

Gap Turunda Hangi Şehirler Bulunuyor?

Güneydoğu turu; Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Batman ve Diyarbakır şehirlerini kapsıyor. Bu tur ortalama olarak 5 gün olarak Lisinya Tur ile sizlerde seyahat edebilirsiniz. Bu şehirlere düzenlenen turlarda diğer turlar gibi belli zamanlarda kişi sayısının tamamlanması ile yapılıyor.

Kültür turları kapsamında olan GAP turu günümüzde çok tercih ediliyor. Günübirlik olmayan bu turlar özellikle konaklama yapılarak devam edilmektedir. Konaklamalı olan turlar bu anlamda daha sık tercih edilmektedir. GAP turu fiyatları kişi sayısına yönelik verilirken özellikle değişiyor.

Diğer Turlar

Günümüzde birçok yurtiçi turu tur şirketleri tarafından düzenlenmektedir. Kapadokya turuGAP turu, Karadeniz turu, Doğu Anadolu turları, Günübirlik turlar, mevsimlik turlar günümüzde yurtiçi turlar olarak biliniyor. Özellikle kış mevsimi için kayak turları yine bu kapsamda yapılmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.