Dolar 32,5708
Euro 35,0052
Altın 2.461,81
BİST 9.884,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 19°C

Galataportta Eşsiz Yemekler ve Franchising Hizmetleri

Galataportta Eşsiz Yemekler ve Franchising Hizmetleri
2

Lokanta ve restoranlar günümüzün en çok iş yapan işletmelerini oluşturuyor. Kişiler bir lokanta ya da restorana sahip olduklarında mutlaka güzel bir gelir elde edebiliyor. Ancak bu lokanta ve restoranların özel bir marka olması müşteriler açısından çok daha ilgi çekici hale gelmesini sağlıyor. Bu anlamda hizmet sağlayan Galataport mekan İstanbul genelinde vermiş olduğu hizmetler ile çok beğeniliyor.

Kurumsal Web Tasarım

Galataport mekan sahibi Ömür Olcay kişilere Türkiye genelinden Franchising alma imkanı tanıyor. Böylelikle kendi işini yapmak ve kendi işinde başarı elde etmek isteyen kişiler bu hizmetten yararlanabiliyor.

Türkiye Genelinden Franchising Nasıl Alınır?

Türkiye’nin tüm şehirlerinden ve İstanbul’un ilçelerinden Galataport Restaurant ve mekan işletmeciliği almak için Vandal sitesini inceleyebilirsiniz. Türk ve Anadolu mutfağının eşsiz seçeneklerini sunan bu özel franchising hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Bu hizmetler ile kendi işinizin patronu olabilir, güzel bir gelir elde etme fırsatı yaşayabilirsiniz.

İstanbul’un bir numaralı restoranlar zincirinin sizler de bir parçası olarak çalışma hayatınızı devam etmek istiyorsanız site ile iletişim kurabilirsiniz. Yaşamış olduğunuz şehirde kendi işinizi bir numaralı marka ile devam ettirmek istiyorsanız siteye ulaşabilirsiniz. İstanbul’un, Türkiye’nin, Anadolu’nun, Osmanlı’nın ve Avrupa’nın en güzel lezzetlerini konuklarınıza ve müşterilerinize sunmak için siteden hizmet alabilirsiniz.

Mükemmel güzellikteki lezzetleri kendiniz satabilir ve sevdiklerinize tattırabilirsiniz. Vandal sitesinden bu alanda ayrıntılı bilgi alabilir, hemen iş yapmaya başlayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.