Dolar 32,3679
Euro 34,9483
Altın 2.325,20
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

Fildişi Sahili Büyükelçisinden DPÜ’ye teşekkür mektubu

FİLDİŞİ SAHİLİ BÜYÜKELÇİSİNDEN DPÜ’YE TEŞEKKÜR MEKTUBU

Fildişi Sahili Büyükelçisinden DPÜ’ye teşekkür mektubu
2

Fildişi Sahili Büyükelçisi Khadidjata Toure ve heyetinin dikkatini çeken sıcak ve cana yakın karşılanma sebebiyle Kütahya Dumlupınar Üniversitesine teşekkür mesajı gönderdi.

Kurumsal Web Tasarım

Fildişi Sahili Büyükelçisi Khadidjata Toure’nin Dumlupınar Üniversitesine hitaben yayımladığı teşekkür mektubunda,” 19 Nisan’da Ramazan ayında iftar yemeği davetinize karşılık vererek yöneticiliğini yaptığınız Dumlupınar Üniversitesi’ni ve tarihi Kütahya’yı ziyaret ettim. Heyetim ve benim dikkatimizi çeken sıcak ve cana yakın karşılamanız için size teşekkürlerimi sunmak istedim. Bu ziyaret hem sizinle kaliteli bir bilgi alışverişi yapabilmek, hem de ziyaretimizden çok mutlu olan öğrencileriniz ile paylaşım sağlayabilmemiz açısından bize önemli bir fırsat sundu. Ziyaretimiz sırasında Dumlupınar Üniversitesi ve diğer Fildişi üniversiteleri arasında araştırma ve deneyimlerin paylaşımı açısından kurulabilecek işbirliklerini kuvvetlendirebilme ihtimallerinden bahsetmiştiniz. Size belirtmek isterim ki, özellikle de 26 Mart 2015’te Ankara’da iki ülke arasında imzalanan Eğitim alanında İşbirliği Anlaşması göz önüne alındığında, bu konuda elimden geleni yapacağım. Ayrıca, Fildişili öğrencilerimizi sosyal ve akademik anlamda geliştirmek için bu kadar istekli olduğunuz için de çok müteşekkirim. Bu sebeple, tekrardan öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmaya çalıştığınız için size, eğitim kadronuza ve yönetim kadronuza teşekkürlerimi sunmak isterim” ifadelerine yer verdi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.