Dolar 32,2682
Euro 34,7148
Altın 2.401,76
BİST 10.257,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 12°C
Paz 16°C

Fi̇danlar Toprak İle Buluşturuldu

VALİ KIZILKAYA FİDANA CAN SUYU VERDİ

Bilecik’in Merkez ilçesine bağlı Kızıldamlar köyünde Milli Ağaçlandırma Günü olarak ilan edilen 11 Kasım’da, tüm Türkiye’de olduğu gibi ağaç dikim etkinliği yapıldı.

Kurumsal Web Tasarım

“Geleceğe Nefes” sloganıyla gerçekleştirilen etkinlik Kızıldamlar köyünde gerçekleşti. Geleceğe Nefes programı çerçevesinde 81 ilde eş zamanlı saat 11.11’de başlayan etkinliğe Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı. Farklı türde fidanlar vatandaşlar ve işçiler tarafından geniş bir alana dikildi. Ormanların bizler için gelecek vaat ettiğini belirten Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, fidanları toprakla buluşturdu ve can suyu verdi.

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, yaptığı açıklamada, “1 Nisan günü köyümüzde çıkan yangında yitirdiğimiz ağaçlarımızın yerine 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde 40 bin fidan dikme seferberliğine başlıyoruz. Bu güzel ülkenin en güzel süsü ormanlarımızdır. Sağlığımızın, mutluluğumuzun, birlikteliğimizin ve beraberliğimizin nişanesidir” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.