Dolar 32,2717
Euro 34,7252
Altın 2.401,27
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Az Bulutlu
Afyon
22°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 12°C

Feci̇ Kazada Ağır Yaralanan Gençten Üzücü Haber

ESKİŞEHİR’DE PARK HALİNDEKİ KAMYONA ÇARPTIKTAN SONRA ORTA REFÜJE ÇIKARAK DURABİLEN LÜKS ARAÇTAN AĞIR YARALI OLARAK ÇIKARILAN 21 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ.

Eskişehir’de park halindeki kamyona çarptıktan sonra refüje çıkarak durabilen lüks araçtan ağır yaralı olarak çıkarılan 21 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Kurumsal Web Tasarım

Sabaha karşı 04.00 sularında Atatürk Bulvarı’nda meydana gelen trafik kazasında Alihan Çevik, kullandığı 34 DH 2866 plakalı lüks otomobil ile direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında park halinde bulunan 26 TD 025 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil refüje çıkarak ancak durabildi.

Kaza sonucu hurdaya dönen araçtan, sürücü Alihan Çevik ile yolcu olarak bulunan Feytullah Bora, Tolgahan Sezer, Sare Karadut ve Gökçe Demirler yaralı olarak çıkarıldı. Ağır yaralı olarak tedavi altına alınan 21 yaşındaki Feytullah Bora’nın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Diğerler yaralıların ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.