Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 17°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Fatih Arslan’dan Kadir Ezildi ’Ye Ayna Jesti

Fatih Arslan’dan Kadir Ezildi ’Ye Ayna Jesti
2

Mazisi 30 yıla dayanan Ayna Merkezi isimli işletme, Girişimci Fatih Arslan’ın katkılarıyla gündemden düşmeyen dekorasyon devleri arasındaki yerini almıştır. Kişiye özel tasarlanan aynaların yanı sıra, ev ve iş yeri dizaynında önemli bir yere sahip aynalar, çağdaş dokunuşlarla daha göz alıcı bir hal almaya devam ediyor.

Kurumsal Web Tasarım

Geçtiğimiz günlerde ünlü fenomen Kadir Ezildi’nin evi için şık aynalar tasarlamış olan Fatih Arslan, evin bir köşesini tamamen kaplayan baklava ayna modelleri ile muazzam bir görsel jeste imza atmıştır. Ayrıca konsol üstü ayna ihtiyacını da dile getiren Ezildi için, kara ve büyüklüğü ile göz dolduran şık bir ayna evin en güzel köşesindeki yerini almıştır.

Ayna Merkezi’nden Kişiye Özel Ayna Tasarımları

Vizyoner bir dekorasyon şirketi olduğunu her fırsatta müşterilerine kanıtlayan Ayna Merkezi, kişiye özel ayna hizmeti ile herkesin hayalindeki dekorasyona kavuşmalarını sağlıyor. Aynaların sadece dekoratif bir obje olmaktan daha fazlası olduğunu ifade eden Fatih Arslan, tasarımlarında da bu noktaya dikkat ederek faaliyetlerini sürdürüyor.

Pek çok ünlü ismin evinde yaptığı ayna çalışmaları ile daha da ilgi çeken Ayna Merkezi, şık ve gösterişli aynaların tek adresi olarak nitelendiriliyor. Günün büyük bir kısmını evinde geçirenlere özel şık ve ferah ortamlara ayna tasarımlarıyla imza atan başarılı iş adamı, bilgilendirici sosyal medya içerikleriyle de sık sık viral oluyor.

Fatih Arslan’nın Basında Çıkan Haberleri;

https://g.co/kgs/4akdPJ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.