Dolar 32,3430
Euro 35,0087
Altın 2.324,00
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Esogü Hastanesi̇ Personeli̇ Pi̇lav Gününde Buluştu

ESOGÜ SAĞLIK, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ TARAFINDAN GELENEKSEL “PİLAV GÜNÜ” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği tarafından geleneksel “Pilav Günü” etkinliği düzenlendi.

Kurumsal Web Tasarım

ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kürşat Bora Çarman ve Prof. Dr. Hakan Demiral, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Emine Gümüşsoy ve Doç. Dr. Oytun Meçik, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Özcan Özdemir, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Koray Harmancı ve Prof. Dr. Engin Özakın, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Erben, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Yasemin Öz, Doç. Dr. Kadir Uğur Mert, Doç. Dr. Göknur Yorulmaz ve Doç. Dr. Mehmet Surhan Arda ile Hastane Başmüdürü Mesut Sarıbardak’ın da katıldığı organizasyon, kurum çalışanları arasında birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi ve motivasyonun artırılmasını amaçladı. Bu yıl 8’incisi düzenlenen etkinlik, ESOGÜ Cumhuriyet Parkı havuz başında gerçekleştirildi. Hastalar ve hasta yakınları ile üniversite öğrencilerinin de katılımıyla renklenen etkinlik sayesinde, hastane çalışanları yorucu geçen iş gününü keyifli anlar yaşayarak tamamladı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.