Dolar 32,3297
Euro 35,0425
Altın 2.281,75
BİST 8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Eskişehirli sevimli üçüzler ilginin odağı oldu

GÜNEŞLİ HAVANIN TADINI PARKTA OYNAYARAK ÇIKARAN SEVİMLİ ÜÇÜZLER YOLDAN GEÇEN VATANDAŞLARA TEBESSÜM ETTİRDİ.

Eskişehirli sevimli üçüzler ilginin odağı oldu
2

Güneşli havanın tadını parkta oynayarak çıkaran sevimli üçüzler yoldan geçen vatandaşlara tebessüm ettirdi.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehir’de havaların tekrar ısınmasıyla birlikte kentin en yoğun yerlerinden biri olarak bilinen Hamamyolu Caddesi hem alışveriş yapmak hem de güzel vakit geçirmek isteyen vatandaşlarla doldu. Güneşli havayı fırsat bilen anne Cansu Ezer de sevimli üçüzleriyle birlikte Hamamyolu Caddesi’ndeki parka gitti. Aynı renk giydirilmiş üçüzler sokaktan geçen vatandaşlarca tebessümle karşılandı. İki yaşında olan Ela, Hilal ve Zeynep isimli minikler gönüllerince eğlenirken bazı vatandaşlara da el sallayarak neşe saçtı.

“Güneşi görünce hemen değerlendirelim dedik”

Cansu Ezer, uzun geçen kışla evde durmaktan sıkıldığını ve güneşi görünce değerlendirmek istediğini dile getirdi. Neşe saçan üçüzlerin hikayesini de anlatan anne Ezer, “Acıbadem Hastanesinde tüp bebek tedavisi sonucu dünyaya geldiler. 32 Haftalık doğdular bir süre kuvözde kaldılar, daha sonra yavrularıma kavuştum. İki yumurta transfer edildi, daha sonra yumurtaların bir tanesinin kendi içinde bölünmesi sonucu üçüzlerimiz oldu. Hilal ve Zeynep tek yumurta ikizleri. Çocukları dışardan gören insanlar sevimli buluyorlar, üçünü aynı giydirdiğimiz için de dikkat çekiyorlar. Sıcak kanlılar insanlarla iletişim kurmayı çok seviyorlar. Uzun geçen kıştan bir hayli sıkılmıştık güneşi görünce hemen değerlendirelim dedik, çocukları dedesi ve ananesiyle birlikte parka çıkardık” şeklinde konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.