Dolar 32,3454
Euro 34,7636
Altın 2.392,63
BİST 10.248,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Eski̇şehi̇rli̇ler Pazar Kahvaltısının Tadını Sümerde Çıkardı

ESKİŞEHİR’DE HAFTA SONU GÜNEŞLİ VE SICAK HAVAYI GÖRENLER, TERMOSLARINI ALIP PORSUK ÇAYI KENARINDA KAHVALTI YAPTI.

Eskişehir’de hafta sonu etkisini gösteren güneşli ve sıcak havayı değerlendirmek isteyenler, termoslarını alıp Porsuk Çayı kenarında kahvaltı yaptı.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehir kent merkezinden geçen Porsuk Çayı, etrafında yapılan piknik ve çeşitli aktivitelerle şehrin en önemli doğal değerlerinden biri olarak görülüyor. Şehri boydan boya geçen Porsuk Çayı’nın, Sümer Mahallesi’nde bulunan kısmı sessizliği ile öne çıkıyor. Hafta sonu kahvaltısını doğa ile iç içe huzur içinde yapmak isteyenlerin ilk durağı da Sümer Park oluyor. Kamp sandalyesini ve termosunu alıp parka gelen vatandaşlar, su kenarında vakit geçiriyor. Tatil gününde ailesi ve yakınlarıyla birlikte piknik yapan vatandaşlar, eşsiz manzara karşısında keyifli anlar yaşıyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.