Dolar 32,2789
Euro 34,7840
Altın 2.396,57
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 12°C
Paz 17°C

Eski̇şehi̇rli̇ Üreti̇ci̇lere 797 Bi̇n 95 Tl Hi̇be Veri̇ldi̇

Eskişehir’de Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projeleri’nin Desteklenmesi çerçevesinde toplam 797 bin 95 TL hibe ödemesi yapıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projeleri’nin Desteklenmesi başvuruları çerçevesinde, Eskişehir’den 20 proje kabul edilmiş, 16 yatırımcı ile sözleşme imzalanmıştı. Daha sonra ise 2 yatırımcının sözleşmesi iptal edilmiş ve kalan 14 yatırımcıdan şu ana kadar 8 yatırımcının projesi tamamladı. Projelerini tamamlayan ve hayvan alımlarını yapan 4 küçükbaş ve 2 büyükbaş olmak üzere toplam 6 üreticiye bugüne kadar 597 bin 95 TL hibe ödemesi yapıldı. Son olarak da dün, projelerini tamamlayan 1 küçükbaş ve 1 büyükbaş hayvan üreticisine toplam 200 bin TL hibe ödemesi yapıldı. Böylelikle bugüne kadar yapılan hibe ödemesi tutarı 797 bin 95 TL oldu.

Sözleşme imzalayan diğer üreticilerin proje çerçevesinde hayvan alımları devam ederken, projelerini tamamlayan üreticilere ise il müdürlüğü personelince yapılan kontroller sonrasında hibe ödemesi yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.