Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Eski̇şehi̇rde Trafo Ve Enerji̇ Kablosu Çaldıkları Beli̇rlenen 2 Şüpheli̇ Tutuklandı

ESKİŞEHİR’DE PİYASA DEĞERİ YAKLAŞIK 100 BİN TL OLAN TRAFO İLE 100 METRE ENERJİ VE NAKİL KABLOSU ÇALDIKLARI BELİRLENEN 3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI.

Eskişehir’de piyasa değeri yaklaşık 100 bin TL olan trafo ile 100 metre enerji ve nakil kablosu çaldıkları belirlenen 2 şüpheli tutuklandı.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı JASAT Dedektif Timleri ve ilçe jandarma komutanlıklarına bağlı ekipler tarafından, Odunpazarı ile Mahmudiye ilçelerinde bulunan tarım arazilerinde gerçekleştirilen hırsızlık olayları üzerine çalışma başlatıldı. Sulama sistemlerinden piyasa değeri yaklaşık 100 bin TL olan trafo ile 100 metre enerji ve nakil kablosunun çalındığı, toplam 6 hırsızlık olaylarının aydınlatılması amacıyla jandarma ekiplerince operasyonlar düzenlendi. Yapılan çalışmalar sonucunda hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri belirlenen 3 şüpheli ve olayda kullanılan araç tespit edildi.

Ekipler tarafından eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda, 3 şüpheli yakalandı. Ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda ise 1 adet uyuşturucu madde ticaretinde kullanılan mini hassas terazi ve uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, “Bağ, bahçe ve tarladan hırsızlık, haberleşme ve enerji kablosu hırsızlığı, kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek ve bulundurmak” suçlarından tutuklanarak Eskişehir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi. 1 şüpheli ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.