Dolar 32,5969
Euro 34,8046
Altın 2.501,74
BİST 9.476,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 24°C

Eski̇şehi̇rde “Güveni̇li̇r Gıda” Deneti̇mleri̇ Devam Edi̇yor

ESKİŞEHİR İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ, TÜKETİCİLERİN GÜVENİLİR GIDAYA ULAŞMASI İÇİN DENETİMLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince, tüketicilerin güvenilir gıdaya ulaşması için yapılan denetimler sürüyor.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehir’de 2022 yılı içerisinde Tarım İl Müdürlüğü yetki alanında bulunan 6 bin 190 adet gıda işletmesi için 6 bin 980 adet resmi kontrol faaliyeti gerçekleştirildi. Yine aynı yıl içerisinde 490 adet eğitim kurumu kantini ve yemekhanesi için 593 resmi kontrol faaliyeti yapıldı. Ayrıca eğitim kurumu kantini veya yemekhanesi olarak faaliyet gösteren işletmelerde çalışan tüm personelin hijyen uygulamalarına yönelik eğitim alması zorunlu olurken, söz konusu eğitimler ise İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştiriliyor.

Bu çerçevede 2021-2022 eğitim öğretim yılı içerisinde 459 kişiye eğitim verildi. Ayrıca “Okullarda Gıda Güvenilirliğine Yönelik Uygulamaları Geliştirmek” hedefi doğrultusunda, 708 öğrenciye de gıda hijyeni ve gıda güvenliği ile ilgili eğitimler verildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.