Dolar 32,3122
Euro 34,7810
Altın 2.413,69
BİST 10.224,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Açık
Afyon
20°C
Açık
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 18°C
Cum 12°C

Eski̇şehi̇rde Çıkan Orman Yangınına Müdahale Devam Edi̇yor

Eskişehir’de öğle saatlerinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahaleler devam ediyor.

Kurumsal Web Tasarım

Bugün saat 13.00 sıralarında Han ilçesine bağlı Akhisar Mahallesi yakınındaki ormanlık alanda çıkan orman yangını devam ediyor. Müdahale amacıyla bölgeye çok sayıda Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü, Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü, itfaiye, AFAD ve yakın ilçe belediye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 12 kilometre karelik alanda etkili olan yangının yayılmasını engellemek amacıyla iş makineleriyle kazı çalışması yapıldığı öğrenildi.

Yangın bölgesinin yakınında bulunan Akhisar ve Yapıldak Mahallelerinde yapılan kontrollerde şu ana kadar herhangi bir tehdit unsuru bulunmadığı tespit edildi. Akhisar Mahallesi’nde ise tedbir amaçlı anonslar yapıldı. Hızla devam eden yangının söndürülmesi için başlatılan çalışmalara şu ana kadar toplamda 232 personel ile birlikte 9 uçak, 15 helikopter, 60 arazöz, 4 dozer ve çok sayıda itfaiye aracı katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.