Dolar 32,4477
Euro 34,7939
Altın 2.448,89
BİST 9.931,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 19°C

Engelli bireylere ücretsiz diş tedavisi

Engelli bireylere ücretsiz diş tedavisi
2

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında engelli bireyler ve ailelerinin diş tedavisini gerçekleştirdi.

Kurumsal Web Tasarım

ANTALYA (İGFA) – Antalya Büyükşehir Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, engelli bireyleri misafir etti.  Büyükşehir Belediyesi ve Engelsiz Hacettepe Gençlik ve Spor Kulübü ile yapılan iş birliği çerçevesinde engelli bireylerin diş kontrolleri yapıldı. Engelli bireylerin ilk olarak röntgen çekimi yapılarak alanındaki uzman diş hekimleri tarafından diş muayenesi gerçekleştirildi. Muayenene sonrasında dolgu, kanal tedavisi, diş çekimi ve diş taşı temizliği gibi yapılması gereken tedaviler uygulanacak.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ağız Diş Sağlığı Şube Müdürü Yeşim Tuncer Kurt, Büyükşehir Belediyesi olarak engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “Engelli bireylerimiz zaman zaman ağız ve diş hijyenlerini sağlamaları fiziksel ve mental engelleri sebebiyle zor olabiliyor. Burada kendilerine ve yakınlarına ağız ve diş sağlığının korunması için eğitim vererek, diş tedavilerini gerçekleştireceğiz” dedi.

Engelsiz Hacettepe Gençlik ve Spor Kulübü İl Temsilcisi Ahmet Oktay da Büyükşehir Belediyesi’ne engelli bireylere yönelik yapılan diş tedavisinden dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.