Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 13°C
Az Bulutlu
Afyon
13°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Emet’te arıcılara 6 bin 50 kilogram şeker dağıtıldı

EMET’TE ARICILARA 6 BİN 50 KİLOGRAM ŞEKER DAĞITILDI

Emet’te arıcılara 6 bin 50 kilogram şeker dağıtıldı
2

Kütahya’nın Emet ilçesinde İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda arıcılık kayıt sistemine kayıtlı arı yetiştiricilerine destek amacıyla indirimli toplam 6 bin 50 kilogram şeker dağıtımı yapıldığı bildirildi.

Kurumsal Web Tasarım

Düzenlenen programa, Kaymakam Hasan Çiçek, Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, İlçe Tarım Müdür Vekili Alper Kızılçay, Özel İdare Müdürü Adem Tuncel, Ziraat Odası Başkanı Sami Yüksel, İl Genel Meclisi Üyeleri İsmail Elmacı, Halil Mallı ve ilçe ve köylerinde arıcılık faaliyetlerini yürüten arıcılar katıldı.

Şeker dağıtım töreninde konuşan Kaymakam Hasan Çiçek, “Arıcılık tarımın bir parçası olduğu gibi, çok zahmetli zanaatkarlık ve incelik isteyen bir iştir. Arıcılık ve bal üretimi çok önemlidir. Özellikle doğal ve sağlıklı beslenme acısından toplumun bal tüketiminde önemli bir görevi yerine getiriyor. Bizlerde Kaymakamlık olarak sizlerin isteklerini karşılamaya, destek vermeye ve yanınızda olmaya devam edeceğiz. Hepinize kolaylıklar, hayırlı ve bereketli ürünler almanızı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Hüseyin Doğan ise yaptığı konuşmada, “Çetin geçen kış mevsiminin uzaması dolayısıyla çiçeklerin de açması gecikti. Havaların soğuk olması arıları olumsuz yönde etkiliyor. Kışı geçiren arılar, şimdi gelişim ve yavrulama döneminde. Arıların bu dönemi sorunsuz atlatabilmesi için de besine ihtiyacı var. Bunun tek yolu ise şekerdir. Yapılan bu destekler siz üreticilere can suyu olacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Hasan Çiçek, Belediye Başkanı Hüseyin Doğan ve protokol mensupları tarafından arıcılara şeker dağıtımı gerçekleştirildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.