Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Emette 440 Çi̇ftçi̇ye 44 Ton Serti̇fi̇kalı Buğday Ve Arpa Tohumu Dağıtıldı

EMET’TE 440 ÇİFTÇİYE 44 TON SERTİFİKALI BUĞDAY VE ARPA TOHUMU DAĞITILDI

Kütahya’nın Emet ilçesinde İl Özel İdare destekli 140 çiftçiye sertifikalı 14 ton arpa, 300 çiftçiye 30 ton buğday tohumu dağıtımı gerçekleştirildi.

Kurumsal Web Tasarım

Tohumluk arpa ve buğday dağıtım törenine Kaymakam Hasan Çiçek, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Alper Kızılçay, İlçe Özel İdare Müdürü Adem Tuncel, İl Genel Meclis Üyeleri Halil Mallı ve İsmail Elmacı, Ziraat Odası Başkanı Sami Yüksel ile birlikte tohum teslim alacak çiftçiler katıldı.

Tohum dağıtım töreninde bir konuşma yapan Kaymakam Hasan Çiçek, “ Daha önce birçok tohum dağıtım töreninde çiftçilerimizle birlikte olduk. Emet Kaymakamlığı olarak ilçemizdeki tarımsal faaliyetleri çalışmalarını yakından takip ediyoruz. İlçemizin tarım ve hayvancılıkta arzu edilen seviyeye gelebilmesi için, bütün imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Tarım ve hayvancılığın önünü açacak projelerin üretilmesi gerekmektedir. Bu nedenle ilgili kurumlarla işbirliği içerisinde çalışmalarımız aralıksız sürmektedir. Dağıtımını yaptığımız arpa ve buğday tohumlarının üreticilerimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyor, bereketli ve bol kazançlı ürünler diliyorum. Ayrıca, tohumların temininde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum“ ifadelerini kullandı.

Dağıtım töreni sonunda, arpa ve buğday tohumlarını teslim alan çiftçiler, Kaymakam Hasan Çiçek’e, İl Özel İdaresine, İl Genel Meclis Üyelerine, destek ve yardımlarından dolayı teşekkür ettiler.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.