Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Az Bulutlu
Afyon
24°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 27°C
Sal 27°C
Çar 23°C

Emet Beledi̇yesi̇nde Şi̇rket İşçi̇leri̇ni̇n Yeni̇ Sözleşmesi̇ İmzalandı

EMET BELEDİYESİNDE ŞİRKET İŞÇİLERİNİN YENİ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Emet Belediyesinde şirket vasıtası ile çalışan 110 işçiyi kapsayan yeni toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Kurumsal Web Tasarım

Yapılan sözleşmeyle Emet Belediyesinde en düşük işçi maaşı 7 bin 800, en yüksek 9 bin TL’ye yükselirken her 6 ayda enflasyona göre yapılan zam oranları da işçilerin maaşlarına eklenecek.

Toplu iş Sözleşmesini Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan ve sendikanın Kütahya Şube Başkanı Sebahattin Ödemiş imzaladılar.

Sözleşme sonrası açıklama yapan sendika Şube Başkanı Sabahattin Ödemiş, ” Emet Belediyesi Cevizdere Limitet Şirketi ile sendikamız arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesinde anlaşma sağlanmıştır. Emekçilerimizi enflasyona ezdirmeyen, belediyenin tüm imkanlarını zorlayarak işçimizin yüzünü güldüren Belediye Başkanımız Hüseyin Doğan’a, Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve üyelerimiz adına teşekkür ederim. Sözleşmemiz belediyemize ve emekçi kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Memlekete hizmet etme mücadelesinde sahada etkin bir şekilde çalışan işçilerin haklarını alın terleri kurumadan vermeye büyük önem gösterdiklerini belirten Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, ” Şirketimiz vasıtası ile görev yapan 110 işçi kardeşimizin sözleşmelerini imzalamış bulunuyoruz. Öncelikle yapılan sözleşmenin tüm işçilerimize hayırlı olması temennilerimi iletiyorum. Kadrolu işçilerimiz dışında belediyemizde çalışan tüm işçilerimizin farklı maaş ayrımı bu sözleşme ile sona ermiş oluyor. Belediyemiz imkanlarını da göz önünde bulundurularak işçilerimize haklarını vermek için mücadele ettik. Tekrar hepimize hayırlı olsun “diye konuştu.

Emet Belediyesinde halen 26 kadrolu,12 sözleşmeli ve 103 şirket işçisi bulunurken, 19 da memur görev yapıyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.