Dolar 32,3848
Euro 34,7861
Altın 2.398,64
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 13°C
Paz 15°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Emet Ak Parti̇ Kadın Kolları Başkanlığı, Kadınlarla Bi̇r Araya Geldi̇

EMET AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

Kütahya’nın Emet AK İlçe Parti Kadın Kolları Başkanlığı, “43 Günde Kütahya” projesi çerçevesinde kadınlarla bir araya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

Emet Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen programa katılan Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, ilçede kadınların sosyal yaşam alanlarını geliştirmek adına çeşitli semtlerde oyun ve spor parkları yapımını gerçekleştirdiklerini belirtti.

Başkan Hüseyin Doğan,” Özel günler ve sosyal aktiviteler için Belediye Sosyal Tesisleri misafirhanesini de kadınlarımıza tahsis ettik. Dünya Bankası vasıtası ile adım adım ilerleyen proje ile ilçede 3 kreş açılacak. Sosyal belediyecilik ve halkımızın yaşam kalitelerini yükseltme adına kadınlar ve çocuklarımız için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

“Alt yapı çalışmalarında kadınlarımız evlerde daha fazla mağduriyet yaşıyor”

Alt yapı çalışmalarında kadınların evlerde daha fazla mağduriyet yaşadığını belirten Başkan Doğan, ” Ama 2023 yılı bahar ayları ile birlikte evlerinde sağlıklı dağ suyu akan, alt yapısı modernize edilmiş bir ilçeye kavuşacağız. Kalıcı hizmetler geçici rahatsızlıklarla mümkündür. Bugün bu sıkıntıları hep birlikte çekiyoruz ama yarınlarda alt yapı sorunsuz ışıl ışıl ve yemyeşil üst yapıları ile Gazi Emet bekliyor “diye konuştu.

Toplantıda AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hasibe Altınok, Belediye Başkanı Hüseyin Doğan’a belediye sosyal tesislerinde hanımlar için de lokal açıldığı için teşekkür etti.

Başkan Hasibe Altınok, “43 günde Kütahya” projesi çerçevesinde sıkça kadınlarla bir araya gelerek yapılan çalışmaları aktardıklarını, insan odaklı politikalar üreten partilerine desteğe devamla, geleceğin Türkiye’si ve Emet’in oluşuma destek vermeyi sürdüreceklerini ifade etti

Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, toplantıda çocuklara çeşitli oyuncaklar dağıttı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.