Dolar 32,3285
Euro 35,0893
Altın 2.297,14
BİST 9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

“Ekilmemiş tek karış toprağımız kalmamalı”

VALİ ALİ ÇELİK, MİLLETVEKİLİ İSHAK GAZEL VE İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI MUSA YILMAZ, KÜTAHYA’NIN DOĞALAR KÖYÜNDE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ.

“Ekilmemiş tek karış toprağımız kalmamalı”
2

Kütahya Valisi Ali Çelik, Milletvekili İshak Gazel ve İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Kütahya’nın Doğalar köyünde muhtarlarla bir araya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

Toplantıda; tarımdan içme suyuna, ulaşımdan altyapıya kadar yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Ekilmemiş tek karış toprak kalmayacak” çağrısını hatırlatan Vali Ali Çelik, “Bugün ve yarınlarımızın temel dinamiği tarım. Tarımsal üretimden vazgeçmemeliyiz. İlimiz, ilçelerimiz ve köylerimiz için ne gerekiyorsa hep birlikte yapacağız” dedi.

Davetlerinden dolayı muhtarlara teşekkür eden Milletvekili İshak Gazel, Kütahya’nın tarımsal desteklemelerden faydalanacak önemli illerden biri olacağını söyledi. Domaniç ilçesinin yağlık ayçiçeği desteklemesine alındığını belirten Gazel, “Ayçiçek ve nohut tohumu için Tarım ve Orman Bakanlığı desteklerine 3 milyon TL ilave kaynağı İl Özel İdaremiz ve Bakanlığımızdan ilimize kazandırıyoruz” ifadelerini kullandı.

İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Özel İdaresi kaynaklarıyla Doğalar köyüne 2004 yılından itibaren 8 milyon TL yatırım yapıldığını kaydetti. Yılmaz; köydeki su şebekesinin yenilendiğini, kanalizasyon için kaynak ayrıldığını da paylaştı.

Toplantı, 45 köy ve mahalle muhtarının talepleri ve ihtiyaçlarının dinlenmesiyle sona erdi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.