Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 17°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Eğlence Mekânındaki̇ Çıkan Kavga Sokağa Taştı: 4 Yaralı, 5 Gözaltı

ESKİŞEHİR’DE DÜN AKŞAM SAATLERİNDE BİR EĞLENCE MEKANINDA 2 GRUP ARASINDA ÇIKAN VE SOKAĞA TAŞAN KAVGADA TARAFLARIN ACIMASIZCA BİRBİRİNE SALDIRDIĞI ANLAR BİR VATANDAŞ TARAFINDAN CEP TELEFONU KAMERASI İLE KAYDEDİLDİ. OLAYDA 4 KİŞİ DARP EDİLEREK YARALANIRKEN, 5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI.

Eskişehir’de dün akşam saatlerinde bir eğlence mekanında iki grup arasında çıkan ve sokağa taşan kavgada tarafların acımasızca birbirine saldırdığı anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Olayda 4 kişi darp edilerek yaralanırken, 5 kişi gözaltına alındı.

Kurumsal Web Tasarım

Hoşnudiye Mahallesi Vural Sokak’ta bulunan bir eğlence mekanında dün akşam saatlerinde iki grup arasında kavga çıktı. Büyüyen kavga mekanın dışına taşarak sokakta devam etti. Tarafların acımasızca tekmeler ve yumruklar ile birbirine saldırdığı kavga ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince sona erdi. Tarafların güçlükle sakinleştirildiği olayda 4 kişi darp edilerek yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince çeşitli hastanelere kaldırıldı. Olayla ilgili emniyet mensupları tarafından başlatılan çalışmalar sonucu yakalanan 5 şüphelinin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Bayıltana kadar dövdüler

Olayın olduğu yerde ikamet eden bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan kavgada tarafların acımasızca birbirlerine saldırdıkları görüldü. Tekmelerin ve yumrukların havada uçtuğu olayda, bir kişi aldığı darbeler sonucu yere yığıldı. Baş bölgesi dahil vücudunun çeşitli yerlerine defalarca tekme ve yumruk atılan şahıs, yerden kalkamadı. Ayrı bir yerde birbirine saldıran grup ise çevreden buldukları çeşitli kasa kutu gibi malzemeleri birbirine fırlattı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.