Dolar 32,5653
Euro 34,9616
Altın 2.447,40
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 25°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 19°C

EĞİTİM BİR-SEN AFYONKARAHİSAR 1 NOLU ŞUBE BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR

EĞİTİM BİR-SEN AFYONKARAHİSAR 1 NOLU ŞUBE BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR
2

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube yeni hizmet binası açılış programı ve 6.Kitap okuma yarışması ödül töreni programları için Afyonkarahisar’a geldi.

Kurumsal Web Tasarım

Afyonkarahisar’daki ziyaretler kapsamında, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’yı ziyaret eden Genel Başkan Ali Yalçın Afyonkarahisar’a yeni atanmış olması dolayısıyla “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi,  gösterdikleri ilgi ve samimiyetleri için kendilerine teşekkür etti.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Metin Yalçın’ı ziyaretinde, Eğitim gündemi ile ildeki eğitim faaliyetleri konusunda hasbıhal ettiği görüşmede, 6.Geleneksel Kitap Okuma Yarışmasına ilgi ve katkıları için teşekkürlerini ifade etti.

Genel Başkan Ali Yalçın Afyonkarahisar’a Övgü Dolu İfadelerle Teşekkür Etti

Genel Başkan Ali Yalçın, sosyal medya hesaplarından “Yeni Şube Hizmet Binasının Açılışı ve 6.Kitap Okuma Yarışması” ile ilgili paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi:

“Eğitim-Bir-Sen Afyon 1 No’lu Şube Başkanımız Mustafa Aslan’ın şahsında ter akıtmış emektarlarımıza, tüm başkanlarımıza, yönetimlerimize, teşkilatımıza, sendikamızın cansuyu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu, hareketli ve bereketli olsun inşallah.

Üyelerimiz için hizmet içi eğitim merkezi gibi çalışacak, üyelerimiz kadar şehirde hayırlı çalışmalarda bulunanların da istifade edeceği, mülkiyeti sendikamıza ait yeni hizmet binamızı dualarla açtık. İddiası ve ideali olan teşkilatımız güçlü gelecek için çalışıyor Elhamdülillah.

Şubelerimiz üyelerimizle buluştuğumuz ocağımız, tavır geliştirdiğimiz mutfağımızdır. “Şerefü‘l-mekân bi‘l-mekîn” yani; yerin şerefi, oradaki insan(lar)dan gelir derler büyükler. Üyelerimiz için güzel, üyelerimizle güzel mekanlarımıza bir yenisini daha ekledik Afyon’da.

Eğitim-Bir-Sen Afyon Bunu Hep Yapıyor

“Eğitim-Bir-Sen Afyon Bunu Hep Yapıyor. Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil, yeni neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür.” şiarından hareketle sadece eleştirme teşkilatı değil, çalışıp, ter akıtıp, örgütlü fedakarlıkla aynı zamanda geliştirme teşkilatıdır Eğitim-Bir-Sen.’’

Sizler Ne Güzel İş Çıkarıyorsunuz Böyle

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybak ve Şube Başkanı Mustafa Arslan; sizler ne güzel iş çıkarıyorsunuz böyle. Emeği geçen herkesi tebrik ediyor, kaybedeni olmayan yarışmada ödül alanlar başta olmak üzere katılanları kutluyorum.

Afyon’da, şu ana kadar 30.000’e yaklaşan genç ve 50.000’e varan kitap bu çalışmanın/yarışmanın muhatabı oldu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Eğitim-Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şubemiz ve emek veren adanmış öğretmenlerimiz takdiri hak ediyor doğrusu…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.