Dolar 32,2358
Euro 35,1216
Altın 2.464,25
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 27°C

E-ihale Nedir?

İnternetin gün geçtikçe daha çok gelişmesi ile birlikte ihalelerde internet üzerinden yapılabiliyor.

E-ihale Nedir?
2

İnternetin gün geçtikçe daha çok gelişmesi ile birlikte ihalelerde internet üzerinden yapılabiliyor. İcra ihaleleri, gümrük ihaleleri gibi birçok ihale internet üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirilebiliyor. Bu da e-ihale olarak geçiyor. Mal hizmet alımı gibi işlerin elektronik ortamda teklife açık olması e-teklif ya da e-ihale olarak geçiyor.

Kurumsal Web Tasarım

E-ihale için bir danışmanlık almanı son derece önemlidir. Özellikle ilk defa e teklif verecekseniz bir danışman eşliğinde bu teklifi oluşturmanız sizler için oldukça faydalı olacaktır. Bu nedenle Teknik Savunma firmasını gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Ayrıca araç kiralama aşırı düşük teklif sorgulama hizmetini de teknik savunma firmasından kolaylıkla alabiliyorsunuz.

E-ihale danışmanlığı nasıl alınır?

Ekap e ihale danışmanlık almak Teknik Savunma firması ile oldukça basittir. Elektronik ihale danışmanlığı almak istediğinizde bu firmayı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Uzun zamandır bu sektörde olan firma sizlere kaliteli hizmet verecektir. Firmadan bu hizmeti almak için bu firmanın internet adresine giriş yapabilirsiniz. Burada e-ihale danışmanlığı bölümü bulunuyor. Bu bölümü giriş yapıp e-ihale danışmanlığı hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Daha sonra internet adresinin alt kısmında bulunan whatsapp butonuna basarak direk firma ile iletişime geçebilirsiniz. Aynı zamanda hemen yazın butonuna basıp firma ile mail üzerinden de iletişime geçebiliyorsunuz. Böylelikle e-ihale danışmanlığını Teknik Savunma çözüm ortağınız ile oldukça hızlı bir şekilde alabiliyorsunuz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.