Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C

Duvar Baskı Beton

Duvar Baskı Beton
2

Duvar baskı beton dekoratif bir etki yaratmak için yaygın olarak kullanılır ve dış mekânlarda yürüyüş yolları, teraslar, havuz etrafındaki alanlar, bahçe yolları ve araba park alanları gibi alanlar için idealdir. Ayrıca, iç mekânlarda da kullanılabilir ve evlerde, restoranlarda ve ticari alanlarda dekoratif zeminler için popüler bir seçenektir.

Kurumsal Web Tasarım

Beton C35 Nedir C30 Nedir?

C30 ve C35, betonun dayanımını belirten beton sınıflarıdır. Beton sınıfları, betonun çeşitli uygulamalar için uygunluğunu belirlemek ve doğru şekilde karıştırılmalarını sağlamak için kullanılır. Beton sınıfları, betonun mukavemet özelliklerine göre sıralanır ve her sınıf, minimum basınç dayanımı ile tanımlanır. Zemin baskı beton firması olarak detaylı bilgiye internet üzerinden ulaşabilirsiniz.

C30 Beton

C30 beton genellikle hafif yük taşıyan yapılar, döşeme ve sıva gibi yapıların temel betonu için kullanılır. C35, betonun minimum basınç dayanımını ifade eder ve en az 28 gün sonra 35 megapascal (MPa) dayanımına sahip olması gerektiği anlamına gelir. C35 beton, yüksek yük taşıyan yapıların temel betonu için kullanılır ve genellikle köprüler, endüstriyel yapılar, yüksek katlı binalar, yollar ve otoyollar için kullanılır.

Her iki sınıf da betonun dayanımını artırmak için farklı maddeler ve oranlar kullanılarak üretilir. Betonun sınıfı, betonun dayanımı ve uygunluğu açısından önemlidir ve betonun doğru şekilde karıştırılması ve uygulanması, sağlam ve güvenli yapıların inşa edilmesi için önemlidir. Baskı beton firması adı altında yer alan firma ile görüşerek bilgi alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.