Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C

Durdurulan Araçta Uyuşturucu Madde Ele Geçi̇ri̇ldi̇

AFYONKARAHİSAR’IN DİNAR İLÇESİNDE POLİS TARAFINDAN ŞÜPHE ÜZERİNE DURDURULAN BİR ARAÇTA 63 GRAM EROİN, METAMFETAMİN VE UYUŞTURUCU HAPLAR ELE GEÇİRİLDİ.

Durdurulan Araçta Uyuşturucu Madde Ele Geçi̇ri̇ldi̇
2

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde polis tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araçta 63 gram eroin, metamfetamin ve uyuşturucu haplar ele geçirildi.

Kurumsal Web Tasarım

Edinilen bilgilere göre, Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Amirliği ekipleri tarafından ilçede oluşturulan denetim noktasında bir araç durduruldu. Araç içerisindeki kişilerin hareketlerinden şüphelenen ekipler ardından arama yaptı. Aramada 63 gram eroin, 1.75 gram metamfetamin ve 4 adet sentetik uyuşturucu hap ile uyuşturucu içme aparatları ele geçirildi. Yakalanan uyuşturucu maddeler ile ilgili olarak ise G.T., isimli şahsa uyuşturucu madde kullanma suçundan işlem yapılırken, araçta bulunan B.Y., A.K. ve D.H.Ş., isimli şahıslar ise uyuşturucu madde ticareti yapma suçlamasıyla gözaltına alındı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.