Dolar 32,5655
Euro 34,7624
Altın 2.488,33
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
21°C
Parçalı Bulutlu
Cum 12°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 24°C

DPÜ, TEKNOFEST Koordinasyon Toplantısı’nda

DPÜ, TEKNOFEST Koordinasyon Toplantısı’nda
2

TEKNOFEST’e bu yıl kurumsal paydaş olarak kabul edilen Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ), altıncısı düzenlenen Kurumsal Temsilciler Koordinasyon toplantısına ilk kez paydaş sıfatı ile katılım gösterdi.

Kurumsal Web Tasarım

Çevrim içi olarak gerçekleştirilen ve 100’den fazla kamu ve özel kuruluş temsilcisinin katıldığı toplantıya Dumlupınar Üniversitesi adına TEKNOFEST kurum temsilcisi ve BAP Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Dr. Recep Uğur Acar katıldı.

Toplantıda, TEKNOFEST Genel Sekreteri Ömer Kökçam, hazırlıkları devam eden 2022 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaliyle ilgili sunumunu yaptı. Ardından bu yıl Samsun merkez olmak üzere Karadeniz Bölgesi’nde ve Azerbaycan’da gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST 2022 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde yapılması planlanan yarışlara yönelik devam eden hazırlık süreci değerlendirildi.

TEKNOFEST paydaşı olarak yapılacak iletişim çalışmalarında her türlü desteğin verileceğini ve her zaman desteğe hazır olduklarını belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Göçmez. “DPÜ olarak TEKNOFEST 2022’ye ev sahipliği yapacak Samsun’da bu yıl kurumsal paydaş olarak yer almanın heyecanını ve gururunu yaşıyor ve takımlarımız ile değerli takım danışmanları hocalarımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.