Dolar 32,5244
Euro 34,8858
Altın 2.437,54
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Doktorluğa ara verdi, sokak hayvanlarını tedavi ediyor

BİR SÜRE DOKTORLUK GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİKTEN SONRA MESLEĞİNE ARA VEREN DR. SEVİLAY MARA, KENDİNİ ADETA SOKAK HAYVANLARINA ADADI.

Doktorluğa ara verdi, sokak hayvanlarını tedavi ediyor
2

Afyonkarahisar’da mesleğine bir süre ara veren Dr. Sevilay Mara, kentteki tüm sokak hayvanlarına sahip çıkarak yaralı hayvanları kendi elleriyle tedavi ediyor.

Kurumsal Web Tasarım

Bir süre doktorluk görevini yerine getirdikten sonra mesleğine ara veren Dr. Sevilay Mara, kendini adeta sokak hayvanlarına adadı. Mesleğinin gereklerini insanların yanında hayvanlara da uygulayan Mera, kendi imkanları ile aldığı kedi ve köpek mamaları ile sokak hayvanlarını besliyor. Hemen hemen her gün aracının bagajını mama ve su ile dolduran Dr. Sevilay Mera, kentte sokak hayvanlarının topluca yaşadığı boş arazilere giderek önce hayvanları kendi illeriyle besleyip sularını veriyor.

Sokak hayvanlarına gözü gibi bakan ve tıpkı bir anne şefkatiyle yaklaşan Mara, yaralı ve hasta olan hayvanları tedavi edip pansumanlarını yapıyor. Durumu ciddi olan kedi ve köpekleri acıyla evine getiren Mara, yaralı yada hasta olan hayvanlar iyileşinceye kadar evinde bakıp tedavilerini kendi elleriyle yapıyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.