Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Az Bulutlu
Afyon
23°C
Az Bulutlu
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 28°C
Çar 25°C

Dökme Sıvı Taşımacılığında Neoflex Farkı

Dökme Sıvı Taşımacılığında Neoflex Farkı
2

Dökme sıvı taşıma sektöründe güvenilir ve yenilikçi hizmet sunan Neoflex, sektördeki lider firmalardan biridir. İzmir merkezli bu firma, 2000 yılından beri flexitank üretimi ve dökme sıvı taşımacılığı alanında hizmet vermektedir. Firmanın sunduğu hizmetler, gıda sınıfı ve tehlikeli olmayan sıvıların taşınması için ideal hizmetler içerir. Firma, çeşitli flexitank modelleriyle sektörün ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

Kurumsal Web Tasarım

Neoflex Hizmetleri Kapıdan Kapıya Hizmet

Flexitank atık yönetimi ve teknik destek gibi ek hizmetler de firma tarafından sunulmaktadır. Firma müşterilerine kapıdan kapıya hizmet vererek, dökme sıvı taşımacılığında etkin ve güvenilir bir partner olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Güvenlik ve Kalite Standartları

Neoflex, ürün güvenliği ve kalitesi konusunda titiz bir yaklaşım benimsemektedir. Flexitank üretiminde ISO 22000:2018 sertifikasına sahip olan firma, ürün sorumluluk sigortası ve nakliyeciler sorumluluk sigortası gibi güvenlik sertifikalarına da sahiptir. Tek kullanımlık flexitankların performans ve test standartlarına uygun olarak PAS 1008:2016 sertifikası ile de sektörde güvenilir bir isim haline gelmiştir. Firma müşteri ihtiyaçlarına özel hizmet sunarak, sektörde fark yaratmaktadır.

Firmanın sunduğu hizmetler ve ürünler, dökme sıvı taşımacılığı alanında ihtiyaç duyulan yenilikçi ve güvenilir hizmet temsil etmektedir. Detaylı bilgi için Neoflex’in web sitesini https://neoflex.com.tr/?lang=tr ziyaret edebilirsiniz.