Dolar 32,2136
Euro 35,0515
Altın 2.468,68
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 27°C
Cts 24°C
Paz 25°C

Diode Lazer Epilasyon Cihazı

Diode lazer cihazı epilasyon işlemlerinin en iyi şekilde gerçekleştirilmesi için tasarlanmış bir cihazdır.

Diode Lazer Epilasyon Cihazı
2

Diode lazer cihazı epilasyon işlemlerinin en iyi şekilde gerçekleştirilmesi için tasarlanmış bir cihazdır. Umex diode lazer cihazı ile kusursuz bir şekilde epilasyon seansları gerçekleştirilebilir. Kalıcı epilasyon yaptırmak isteyen kişiler epilasyon işleminin iyi bir cihaz ile gerçekleştirilmesini isterler. Bu nedenle iyi epilasyon cihazları için araştırma yaparlar.

Kurumsal Web Tasarım

Umex lazer epilasyon cihazı en iyi lazer epilasyon cihazı arasında yer alıyor. Son teknoloji olan diode lazer cihazı daha hızlı bir şekilde epilasyon işlemlerinin yapılmasını sağlıyor. Dudak çevresi için bir dakika, koltuk altı için iki dakika, bikini bölgesi için iki dakika, kol için beş dakika, bacak için on dakika gibi bir süre yeterli oluyor. Böylece hızlı bir şekilde enflasyon işlemi tamamlanıyor.

Umex diode  cihaz özellikleri

Demek istiyor de cihazının teknik özellikleri olarak ekranı dokunmatik olup 15.6 inçtir. Yeni nesil renkli bir ekrana sahiptir. Dalga boyu 755-808-1064 nm’dir. Tarama alanı 12mm ile 20nm arasındadır. Son derece gelişmiş bir uygulama alanına sahiptir. Atış hızı olarak bir 10 HZ arasında gerçekleştirilebiliyor. 12 bar gerçek bar adeti bulunuyor. Enerjisi 1 ile 20 joule arasındadır. 5 farklı cilt tipine uygulanabiliyor. Soğutma sistemi ekovat hava ve tech cooling’dir.  70 kilogram ağırlığa sahiptir. Boyut özelliği olarak 55-60-135 santimdir. Cihaz hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak için https://umex.com.tr/UmexDiode internet adresine giriş yapabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.