Dolar 32,3549
Euro 34,7874
Altın 2.394,14
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 15°C
Pts 19°C

Dijital Kartvizitin Kullanım Şekli Nasıldır?

Dijital Kartvizitin Kullanım Şekli Nasıldır?
2

Dijital kartvizit uygulamasına uygun cep telefonunu dijital karta yaklaştırarak kişisel bilgiler, şirket bilgileri, telefon numaraları, iban numaraları, web adresi, ev ve iş adresleri gibi birçok bilgiyi kolaylıkla aktarmak mümkün. Dijital kartvizit sayesinde sadece bir kişiye değil aynı anda birçok kişiye bilgi aktarımı yapılabilmektedir. Bu sayede vakitten tasarruf yapılabilir.

Kurumsal Web Tasarım

Temassız Kartvizitin Kullanım Şekli Nasıldır?

Temassız kartvizit kullanarak yanınızda kartvizit taşımadan kişisel bilgiler kolaylıkla karşıdaki kişiye aktarabilmek mümkün. Temassız kartvizit kartı kişisel bilgilerin aktarılması istenilen kişinin telefonuna yaklaştırılıp kartvizit ekranı sayfası açılır, açılan sayfada ekrana gelen yazıya tıklanıp onaylanarak tek tuşla tüm istenilen bilgiler karşı tarafa aktarılabilir. Bu sayede aktarılmasını istediğiniz tüm bilgileri saatlerce yazmaya gerek kalmadan tek tuşla vakit kaybı olmadan iletilebilir.

NFC Kartvizit Kullanım Şekli Nasıldır?

NFC uygulaması ile kişisel veri aktarımı sağlanırken her iki cep telefonunun da NFC uygulamasına uygun cihazlar olması gerekmektedir. Bilginin aktarılmasını istediğimiz cep telefonuna kişisel bilgilerinizin olduğu cep telefonunuzu yaklaştırıp aktarma ekranı açılır gelen sayfa onaylanır ve bilgiler aktarılmasını istediğiniz cep telefonunun rehberine rahatlıkla aktarılır.

Dijital kartvizit ile temassız kartvizit kullanarak ya da nfc kartvizit kullanarak kişisel bilgilerinizi karşı tarafa hem israftan kaçınarak hem de zamandan tasarruf edilerek nasıl kolaylıkla aktarabilirim diye düşünüyorsanız Haydikart adresini ziyaret ederek istediğiniz tüm bilgilere en ince ayrıntıları ile ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.