Dolar 32,5941
Euro 34,7657
Altın 2.419,89
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 28°C
Az Bulutlu
Afyon
28°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 26°C

“Devleti̇mi̇z, Tüm İmkânlarıyla Mi̇lleti̇mi̇zi̇n Yanında”

“DEVLETİMİZ, TÜM İMKÂNLARIYLA MİLLETİMİZİN YANINDA”

Her fırsatta vatandaşla iç içe olmaya özen gösteren Vali Ali Çelik, Halk Günü Toplantısı’nda 62 vatandaşın taleplerini dinledi. 62 vatandaşın talep ve önerilerinin hızlıca sonuçlandırılması için ilgili ilgili kurumlara talimat veren Vali Çelik, kendisine iletilen her konunun takipçisi olacağını söyledi.

Kurumsal Web Tasarım

Kütahya Valisi Ali Çelik, Halk Günü Toplantıları çerçevesinde vatandaşların sorunlarına çözüm aradı.

Kütahya Valiliği tarafından düzenlenen “Halk Günü Toplantısı” Vali Ali Çelik başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.

Talep ve sorunlara hızlıca çözüm üretilmesi için kurum müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda vatandaşlarla görüşen Vali Ali Çelik; istek, talep, öneri ve şikâyetleri dinledi, not aldı.

İletilen talep ve ihtiyaçların birçoğuna yerinde çözüm üretilirken, süreç isteyen taleplerin yerine getirilmesi için ilgili kurumlara talimat veren Vali Çelik, “Devletimiz, tüm imkânlarıyla milletimizin yanında. Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.